Van Meijl Budel: maatwerk oplossingen voor elk interieur

Een mooi pand komt pas echt tot zijn recht met een origineel interieur. Ruud van Meijl, uit Budel (RVM Maatinterieurs) levert maatwerk oplossingen voor elke ruimte in uw huis of bedrijf. Interieuroplossingen die uw vertrekken volledig tot hun recht laten komen, en die maken dat u elke kamer optimaal kunt benutten.

Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, slaapkamer, showroom of kantoor, Van Meijl Budel bedenkt originele oplossingen die we vervolgens in eigen werkplaats voor u vervaardigen. Ontdek het zelf!

De kernwaarden van Van Meijl Budel

In ons werk staan twee zaken hoog in het vaandel: kwaliteit en maatwerk. Elke interieuroplossing wordt door ons in eigen werkplaats gemaakt. Daarbij gebruiken wij uitsluitend grondstoffen en onderdelen van hoge kwaliteit. Tel hierbij ruim twintig jaar ervaring in de interieurbouw bij op en u weet: Van Meijl Budel is dé specialist in exclusief maatwerk en interieurs.

Van Meijl Budel: jong en ambitieus

Kenmerkend voor het team Van Meijl Budel is het enthousiasme waarmee we aan elke nieuwe opdracht beginnen. Het team van Van Meijl Budel is betrokken en gemotiveerd. We zetten graag nét dat stapje extra voor onze opdrachtgevers. Zo denken we met u mee over de optimale indeling van een ruimte, passend bij de functie en bij uw smaak. Samen doen wij er alles aan om een exclusief interieur op maat voor u te realiseren.